Avís legal

 

 

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) s'exposen a continuació les dades identificatives de l'entitat.

 

Denominació social:

Societat Cultural Hortonenca

 

Número d'identificació fiscal:

G58378407

 

Domicili social:

c/ Major 47

08791 Sant Llorenç D'Hortons

 

Correu electrónic:

sch@schortonenca.org

                        

Teléfon: 937716353

 

Dades d'inscripció en el registre mercantil :

Societat cultural hortonenca , societat [ especificar] constituïda en [ especificar] , l'any [ especificar] , per Escriptura Pública nombre [ especificar] , davant el notari [ especificar] , del Col · legi de [especificar ] .


Inscrita en el Registre Mercantil de [ especificar] al tom [ especificar] , foli [ especificar] , secció [ especificar] i full [ especificar] , inscripció [ especificar] .

Dades relatives a l'autorització administrativa prèvia per a l'exercici de l'activitat:[ especificar]

Codis de conducta als quals l'empresa està adherida :[ especificar]

Aquest lloc web ha estat creat per l'entitat Societat Cultural Hortonenca amb caràcter informatiu i per a ús personal dels usuaris través d'aquest Avís legal , es pretén regular l'accés i ús d'aquest lloc web, així com la relació entre el lloc web i els seus usuaris . Accedint a aquest lloc web s'accepten els següents termes i condicions: L'accés a aquest lloc web és responsabilitat exclusiva dels usuaris .

El simple accés a aquest lloc web no suposa entaular cap tipus de relació comercial entre Societat Cultural Hortonenca i l'usuari .

L'accés i la navegació en aquest lloc web suposa acceptar i conèixer els advertiments legals , condicions i termes d'ús contingudes en ella.

El titular del lloc web pot oferir serveis o productes que podran trobar sotmesos a unes condicions particulars pròpies que , segons els casos , substitueixin , completin i / o modifiquin les presents condicions , i sobre les quals s'informarà l'usuari en cada cas concret .

 

 

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Societat Cultural Hortonenca 2020