Eleccions a la junta de la SCH

Benvolguts socis i sòcies,

Com ja es va informar en la última assembla, celebrada el passat 3 de novembre de 2023, segons els nostres estatuts, s’han de fer eleccions per a escollir o renovar la Junta Directiva de l’entitat. Aprofitant aquesta situació, la nostra presidenta ja va anunciar que no seguirà al capdavant de l’entitat així que des de la Junta us animem a que, aquells que ho desitgeu, presenteu les vostres candidatures.

A continuació trobareu les dates clau per al procés electoral que ara començarà:

9 de maig: data límit per presentar les candidatures

19 de maig: presentació de les candidatures als socis en assemblea

  • En cas que no hi hagi candidatures, l’assemblea servirà per comunicar la gestió de l’entitat a través d’una Junta gestora.
  • En cas que només hi hagi una candidatura es farà oficial la nova Junta de la Societat Cultural Hortonenca.
  • En cas d’haver-hi més d’una candidatura, el 26 de maig es faran eleccions.

Com presentar la vostra candidatura:

Podeu fer arribar la vostra proposta al correu electrònic de l’entitat.

En aquesta proposta s’hi ha d’incloure el nom de les persones que us presenteu (segons els nostres Estatuts, heu de ser mínim 3 persones) i una breu descripció de la vostra proposta.

Condicions per poder formar part d’una candidatura:

Per poder-se presentar a un càrrec de la Junta, la persona ha de ser sòcia, major d’edat i estar al corrent de pagament de les quotes.

      • Una persona menor d’edat pot formar part de la candidatura però només podrà ser vocal.

      Per a qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb la Junta actual ja sigui a través del correu electrònic o al telèfon de l’entitat: 622 40 16 94.

Nova sessió del Cicle Gaudí a La Sala

El proper diumenge 26 de febrer a les 7 de la tarda, torna el Cicle Gaudí a Sant Llorenç amb la projecció de la pel·lícula Un año, una noche. Guanyadora de 5 Premis Gaudí i un Goya a millor guió adaptat, la pel·lícula d’Isaki Lacuesta està basada en l’atac terrorista a la sala Bataclan de París l’any 2015.

SINOPSI

Ramon i Céline són una jove parella que es troba al local Bataclan de París la nit del 13 de novembre de 2015. Durant l’assalt terrorista, tots dos aconsegueixen, cadascun pel seu costat, entrar al camerino dels músics i refugiar-s’hi. En sortir ja no són els mateixos. I no saben si ho podran tornar a ser…

Comença el Cicle Gaudí 2023

El proper diumenge 29 de gener a les 19 hores a La Sala, comença la temporada 2023 del Cicle Gaudí a Sant Llorenç. En aquesta ocasió, podrem veure com l’èpica història de la selecció espanyola de waterpolo dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992 fa el salt a la gran pantalla amb 42 segundos, una pel·lícula dirigida per Dani de la Orden i el debutant Álex Murrull.

SINOPSI

Pocs mesos abans de les olimpíades de Barcelona 92, la selecció espanyola de waterpolo sent que no està preparada i necessita un impuls si no volen fer el ridícul durant la competició.

Aquest gran canvi arriba amb un nou entrenador amb fama de dur. Gràcies a un esforç sobrehumà, al treball en equip i al suport de tot un país, l’equip demostrarà al món sencer que es pot arribar més enllà del que mai havien imaginat.