Comença el Cicle Gaudí 2023

El proper diumenge 29 de gener a les 19 hores a La Sala, comença la temporada 2023 del Cicle Gaudí a Sant Llorenç. En aquesta ocasió, podrem veure com l’èpica història de la selecció espanyola de waterpolo dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992 fa el salt a la gran pantalla amb 42 segundos, una pel·lícula dirigida per Dani de la Orden i el debutant Álex Murrull.

SINOPSI

Pocs mesos abans de les olimpíades de Barcelona 92, la selecció espanyola de waterpolo sent que no està preparada i necessita un impuls si no volen fer el ridícul durant la competició.

Aquest gran canvi arriba amb un nou entrenador amb fama de dur. Gràcies a un esforç sobrehumà, al treball en equip i al suport de tot un país, l’equip demostrarà al món sencer que es pot arribar més enllà del que mai havien imaginat.