Cinema a la fresca amb El ventre del Mar

ULTIMA ACTUALITZACIÓ
Finalment la sessió de cinema es farà a La Sala

Dissabte 25 de juny a les 22.30 hores, es projectarà la pel·lícula del mes de juny a La Pista. En aquesta ocasió es tracta de l’últim llargmetratge d’Agustí Villaronga, director, entre d’altres, la la coneguda pel·lícula Pa negre (2010).

SINOPSI

Juny de 1816. Una embarcació francesa s’encalla davant les costes del Senegal. Sense bots suficients per a tots, es construeix una bassa per remolcar a 147 persones. El pànic i la confusió s’apodera dels tripulants de la nau que acaben tallant la soga de remolc i abandonant la bassa a la seva sort. D’aquests 147 homes només 9 van aconseguir salvar les seves vides. Entre ells estaven Savigny, un oficial mèdic implacable i Thomas, un rebel mariner ras. Enfrontats, viuen aquests fets mostrant diferents actituds per a sobreviure.