Libertad, la pel·lícula de maig del Cicle Gaudí

El proper dissabte 28 de maig a les 22.30 h a La Sala, tanquem el mes de maig amb la pel·lícula Libertad de Clara Roquet.

La Nora és una nena de casa bona. Xalet a la Costa Brava, vaixell i iPhone últim model. Cada estiu els cosins van a passar les vacances a la casa gran amb la iaia. Ara, però, la matriarca té Alzheimer i la seva cuidadora, la Rosana, també passa l’estiu a la casa gran. Frega, planxa, cuina fa els llits i no deixa mai desatesa l’àvia. Tots diuen que és una més de la família i per això quan la mare de la Rosana es mor no dubten a acollir amb els braços obert a la Libertad, la seva filla de 15 anys que estava vivint a Colòmbia. Tot i tenir una edat similar, la Nora i la Libertad són com pols oposats. Tarannàs diferents, arrels que no coincideixen i caràcters discordants. Ara bé, els uneix una cosa: són dues nenes en projecte de ser joves i tenen moltes ganes de descobrir el món.